معراجی ها

معراجی ها

وَ لا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فِی سَبیلِ اللّهِ اَمواتا بَل اَحیاء عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون
معراجی ها

معراجی ها

وَ لا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فِی سَبیلِ اللّهِ اَمواتا بَل اَحیاء عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون

واجب فراموش شده_قسمت دوم"اهمیت"

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم


  • هیچ چیز دیگری نمی تواند مقابل انحرافات دنیای امروز بایستد
بعثت امروز هم مورد نیاز است. بشریت امروز، هم باید از درون متحول و تزکیه شود و هم نظم اجتماعی اش نظم عادلانه و قسط آمیزی گردد. امروز در دنیا قسط نیست، عدالت نیست. ظلم است و دنیارا از ظلم نسبت به ملتهای مظلوم پر کرده اند. من به شما برادران عزیزی که مسوولان جمهوری اسلامی هستید، یک جمله می خواهم عرض کنم: تنها شما می توانید در مقابل قدرتهای متکی به زور بایستید؛ مشروط به اینکه با همه ی وجود ، پای احکام نجات بخش اسلام و تبعیت از احکام قرآنی بایستید و بی هیچ رودربایستی و بی هیچ ملاحظه از کسی، در این راه و صراط مستقیم حرکت کنید. آن وقت است که خوب می توانید ایستادگی کنید... حتی با شعارهای شما هم دشمنند. آن ها شعار امر به معروف و نهی از منکر را تمسخر می کنند و شمارا متهم می نمایند. اما حقیقت این است که همان امر به معروف و نهی از منکر و همان حرکت حزب اللهی و همان پایبندی به اصول است که می تواند در مقابل انحرافها و خطا های فاحش دنیای امروز بایستد. هیچ چیز دیگر نمی تواند. ملتها هم این را می خواهند.

  • تاریخ قصه نیست
 عبرت  ماجرای امام حسین (ع) این است که انسان فکر کند در تاریخ و جامعه ی اسلامی؛ ... چه حادثه ای اتفاق افتاده و چه میکروبی وارد کالبد این جامعه شده است که بعد از گذشت نیم قرن از وفات پیامبر (ص) و بیست سال از شهادت امیر المومنین(ع) در همین جامعه و بین همین مردم کسی مثل مثل حسین بین علی (ع) را با آن وضع به شهادت می رسانند؟!
چه اتفاقی افتاد و چطور چنین واقعه ای ممکن است رخ دهد؟ آن هم نه یک پسر بی نام و نشان؛ بل کودکی که پیامبر اکرم(ص) اورا در آغوش خود می گرفت با او روی منبر میرفت و برای مردم صحبت می کرد. او پسری بود که پیامبر(ص) درباره اش فرمود:((حُسَینٌ مِنّی و اَنَا مِن حُسَین)) رابطه س بین این پدر و پسر این گونه مستحکم بوده است . اوآن پسری که در زمان حکومت امیرالمومنین (ع) یکی از ارکان حکومت در جتگ و صلح بود و در سیاست مثل خورشید می درخشید. آن وقت، کار آن جامعه به جایی برسد که همین انسان بارز و فرزند پیامبر(ص) با آن عمل و تقوا و شخصیت فاخر و عزت و با آن حلقه ی درس در مدینه و آن همه اصحاب و یاران علاقه مند و ارادتمند و آن همه شیعیان در نقاط مختلف دنیای اسلام را، با  آن وضعیت فجیع محاصره کنندو تشنه نگه دارند و   بکشند ونه فقط خودش، بلکه همه ی مردانش و حتی بچه ی شش ماهه را قتل عام کنند و بعد هم زن و بچه ی این ها را مثل اسرای جنگی اسیر کنند و شهر به شهر بگردانند. قضیه چیست و چه اتفاقی افتاده بود؟ این، آن عبرت است. ...
 
  • عاقبت ترک امر به معروف و نهی از منکر
وقتی در جامعه گناه منتشر شود و مردم با گناه خو بگیرند کار کسی که در راس جمعه قرار دارد و می خواهد  مردم را به خیر و صلاح و معروف و نیکی سوق دهند، با مشکل مواجه خواهند شد؛ یعنی نخواهد توانست، یا به آسانی نخواهد توانست و مجبور است با صرف هزینه ی فراوان این کار را انجام دهد. یکی از موجبات ناکامی تلاش های امیر مومنان(ع) با آن قدرت و عظمت در ادامه ی این راه، که بالاخره هم به شهادت آن بزرگوار منجر شد، همین بود.
  

  • راه رسیدن به جامعه ی کاملا اسلامی
ما هنوز تا یک جامعه ی کاملا اسلامی که نیک بختی دنیا و آخرت مردم  را به طور کامل تامین کند و تباهی و کج روی و ظلم و انحطاط را ریشه کن سازد، فاصله ی زیادی داریم. این فاصله، باید با همت مردم و تلاش مسوولان طی شود و پیمودن آن، با همگانی شدن امر به معروف و نهی از منکر آسان گردد.


  • نقش آفرینی مردم برای ایجاد تمدن اسلامی
برای ایجاد یک تمدن اسلامی-مانند هرتمدن دیگر- دو عنصر اساسی لازم است: یکی تولید فکر، یکی پرورش انسان. ... حال در آنجایی که فکر و انسان باید تولید شود ببینید نقش آفرینان  چه کسانی هستند. این نقش آفرینان کسانی هستند که باید بتوانند افکار را هدایت کنند. ... بدون شک مدیران جامعه جزو نقش آفرینانند؛ سیاستمداران جزو نقش آفرینانند؛ متفکران و روشنفکران جزو نقش آفرینانند؛ آحاد مردم هر کدام به نحوی می توانند در خور استعداد خود نقش آفرینی کنند؛ اما نقش علمای دین، نقش کسانی که در راه پرورش ایمان مردم از روش دین استفاده می کنند، یک نقش یگانه است؛ نقش منحصر به فرد است. مدیران جاممعه هم برای این که بتوانند درست نقش آفرینی کنند به علمای دین احتیاج دارند. سیاستمداران و فعالان سیاسی در جامعه نیز همینطور... البته در آحاد مردم هم نقش آفرینی دینی هست؛ از راه امر به معروف و نهی از منکر؛ از راه آماده سازی خود برای این که در یک جایگاه نقش آفرین قرار بگیرند.


  • نمی گذارد دشمن پیروز شود
عوامل استکبار، امروز فیلم بد درست می کنند، نوار بد درست می کنند، حرف های بد درست می کنند، شعر بد می گویند، داستان بد می نویسند و این همه را، در داخل کشور، بین نوجوانان، جوانان و مردم هادی پخش و منتشر می کنند و یا از طریق ماهواره رواج می دهند. ... با این همه اگر در جامعه به دستور اسلام و فرموده ی قرآن عمل شود ، هیچ کدام از ابزار و عوامل فساد نمی تواند کمترین اثری بکند. به معنای دقیق تر توجه از جوانب مختلف و امر به معروف و نهی از منکر نمی گذارد دشمن پیروز شود. این  است که جامعه ی اسلامی یک جامعه ی ماندگار است.این است که(( انّا نَحنُ نَزّلنّا الذّکرَ وانّا لَهُ لَحافِظون)) این است که(( وَلَیَنصُرَنَّ اللّهُ مَن یَنصُرُهُ )) این است که(( وَ الَّذینَ جاهَدوا فِینا لَنَهدیَنَّهُم سُبُلَنا))


"ازکتاب واجب فراموش شده،راهبرد های مقام معظم رهبری در زمینه امر به معروف ونهی از منکر"


                                                                                                                                                                                                                                        

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.